The Hammers Awards’ın Yıldızı Bu Yıl da DİMES Pazarlama Ekibi
top of page
  • Haber Merkezi

The Hammers Awards’ın Yıldızı Bu Yıl da DİMES Pazarlama Ekibi

Pazarlamasyon tarafından Marketing Meetup etkinliği içerisinde düzenlenen The Hammers Awards ödüllerinde, pazarlama profesyonellerinin değerlendirmesiyle üst üste iki yıl “Yılın Pazarlama Ekibi” olarak seçilen DİMES pazarlama ekibi, 3 kategoride Altın, 3 kategoride Gümüş ödülün kazananı oldu.

Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, yenilikçi ürünleri, Hayata Başka Bak! sloganı ve farklı disiplinleri bir arada kullanan iletişim çalışmalarıyla, reklam ve pazarlama dünyasının ödül programlarında başarısını sürdürüyor.

Pazarlamanın tüm bileşenleri, iş dünyası ve dijital dönüşüm konularında kaliteli içerik sunan online mecra Pazarlamasyon tarafından Marketing Meetup etkinliği kapsamında düzenlenen The Hammers Awards ödüllerine DİMES Pazarlama Ekibi’nin başarıları damga vurdu.


DİMES Pazarlama Ekibi, üst üste ikinci kez tüm sektörlerde ‘Yılın Pazarlama Ekibi’ olarak seçilirken, DİMES altı kategoride birden ödüle adını yazdırdı.


Üst üste İki Kez Tüm Sektörlerde ‘Yılın Pazarlama Ekibi’

Pazarlama alanında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden oluşan The Hammers Awards jürisi, DİMES pazarlama ekibini, tüm sektörler genelinde yıl içerisinde pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında, başarılı projeler üreten, bütçe bağımsız olarak yüksek oranlı KPI’lar yakalayan, markasına ve sektöre değer katan, Yılın Pazarlama Ekibi olarak ödüllendirdi. DİMES Pazarlama Ekibi, bu ödüle üst üste iki kez adını yazdırma başarısı gösterdi.


‘En İyi Sosyal Medya Takımı’ kategorisinde Altın ödül başarısını da üst üste iki kez tekrarlayan DİMES, The Hammers Awards kapsamına bu yıl ilk kez alınan ‘Dijital Platformlarda En İyi Pazarlama Takımı’ kategorisinde de Altın ödülün sahibi oldu.


‘Hızlı Tüketim Ürünleri Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı', ‘En İyi İçerikle Pazarlama Takımı’ ve ‘En İyi Video Pazarlama Takımı’ kategorilerinde de Gümüş ödüle adını yazdıran DİMES ekibi, pazarlama şampiyonluğunu koruduğu 2022 yılında 6 ödülle The Hammers Awards ödüllerin yıldızı olma başarısını yineledi.


Duygu Süleymanoğlu: “Sürdürülebilir başarı, DİMES Ailesinin ruhunda var”

The Hammer Awards ödüllerinin en büyük özelliğinin, ekip başarısının değerlendirilmesi ve ödüllendirilmesi olduğu söyleyen DİMES Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Duygu Süleymanoğlu, “DİMES yerli bir marka olarak Türkiye’de ve dünyanın 100’ü aşkın ülkesinde küresel markalarla başarılı bir şekilde rekabet ediyor. Bu başarımızın en büyük sırrı, değişik sosyal çevrelerden, farklı görüş ve fikirlere, değişik alanlarda multidisipliner eğitim ve deneyime sahip ekibimizdir. Birlikte çalışmaktan keyif alan, her zaman daha iyisini yapmak için kendiyle rekabeti içselleştirmiş bir takımız. Bunun da ötesinde biz, içten sevgi ve saygı bağlarıyla birbirine bağlı, paylaştığı değerlerden ödün vermeden değişime açık bir aileyiz. Sürdürülebilir başarı, DİMES Ailesinin ruhunda var” dedi.


The Hammers Awards jürisi ödül başvurularını, Ön ve Ana Değerlendirme olmak üzere iki aşamada değerlendirip sonuca bağlıyor. Değerlendirme sürecinde, şirket algı, satış ve/veya kar performansına ölçülü ve anlamlı oranda katkı, pazarlama ekibinin başarılı bir süreç yönetimi yapmış olması, ekibin iyi bir takım çalışması ile katılımcı ve etkin bir yönetim biçimi ile hareket etmiş olması ele alınıyor.



Kaynaklar:

1. Basın Bülteni



0 yorum
bottom of page