10 Mayıs’ta vizyona girecek “BEYAZ EŞYA” nın Fragmanı Yayınlandı
top of page
  • Haber Merkezi

10 Mayıs’ta vizyona girecek “BEYAZ EŞYA” nın Fragmanı Yayınlandı

Son yılların dikkat çeken yetenekli oyuncularından Özge Yağız ile Burak Sevinç’in başrolleri paylaştığı komedi filmi “Beyaz Eşya”dan beklenen fragman yayınlandı. 10 Mayıs Cuma günü vizyona girecek film, merak duygusunu diri tutan yüksek temposu, birbirinden eğlenceli karakterleriyle seyircileri kahkahaya boğacak.

Mehmet Suat Özkan’ın senaryosunu yazdığı “Beyaz Eşya” aynı apartmanda yaşayan iki ailenin sıradan yaşamlarına absürtlük katan iki beklenmedik ölüm, bu ölümlerin merkezindeki iki buzdolabının birbirine karıştırılması ve bu süreçte yaşanan olaylar anlatılıyor. Neşeli atmosferi, izleyenleri kahkahaya boğacak sahneleriyle filmden merakla beklenen fragman yayınlandı.


PRT Film imzalı, Özge Yağız ile Burak Sevinç’in başrolleri paylaştığı komedi filminde Ferit Aktuğ, Sarp Bozkurt, Bahtiyar Engin, Aycan Koptur, Alper Baytekin, Metin Coşkun, Barış Başar, Sami Aksu, Ebru Şam, Ceren Taşçı, Cemil Şahin gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor.


10 Mayıs Cuma günü, A90 Pictures dağıtım şirketi aracılığıyla tüm Türkiye’de vizyona girecek “Beyaz Eşya”, eskiyen buzdolaplarını yenilemek isteyen bir çiftin başına en kötü ne gelebilir ki sorusunun cevabını keyifli anlar ve renkli karakterleriyle veriyor.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum
bottom of page