Western Digital, OEM’lere yönelik yeni nesil QLC performansına sahip yeni istemci SSD’siyle çıtayı daha da yükseltiyor
top of page
  • Haber Merkezi

Western Digital, OEM’lere yönelik yeni nesil QLC performansına sahip yeni istemci SSD’siyle çıtayı daha da yükseltiyor

Dijital dünya genişlemeye devam ediyor ve geleceğin teknolojilerinin temel taşı olan veri depolamanın gelişmeye devam etmesine ihtiyaç duyuyor. Yeni Western Digital® PC SN5000S NVMeTM SSD, makul fiyat seviyesini korurken, daha yüksek performans, daha fazla güvenilirlik ve daha fazla kapasiteye yönelik artan talebi karşılamak için, PC OEM’lerine zorlu iş yüklerini kolaylıkla üstlenmeye hazır bir PCIe® Gen4x4 çözümü sağlamak üzere yeni nesil QLC (dört seviyeli hücre) performansı sunuyor.

IDC*’ye göre QLC NAND’ın 2026 yılına kadar istemci SSD’lerinin yüzde 50’sinden fazlasına güç sağlaması bekleniyor. Birinci sınıf, güvenilir bir markadan sağlam bir çözüme duyulan ihtiyaç artık vazgeçilmez hale geldi ve QLC NAND, pazara daha yüksek kapasiteli ve uygun fiyatlı SSD’ler sunan en son teknolojilerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Western Digital’ın benzersiz dikey entegrasyonundan da gücünü alarak, yeni Western Digital PC SN5000S NVMe SSD, daha önce mümkün olana adeta meydan okuyor. Öyle ki, yüksek performans, güçlü dayanıklılık ve tavizsiz güvenilirlik sunarak QLC teknolojisinin çıtasını yükseltiyor.

 

Western Digital PC SN5000S NVMe SSD, PC OEM’leri sunan dizüstü ve masaüstü sistemleri için uygun maliyetli, DRAM’siz bir QLC PCIe Gen4 SSD olarak öne çıkıyor:

 

●      Sıralı okuma ve yazma hızlarında sırasıyla yüzde 17 ve yüzde 16 artış.** 

●      Önceki nesle göre rastgele okuma ve yazma hızlarında sırasıyla yüzde 15 ve yüzde 13 iyileşme.**

●      Yükleme, kopyalama ve önyükleme gibi yoğun işlemler sırasında kullanıcı deneyimini geliştirmek için önceki nesil TLC’ye kıyasla daha yüksek G/Ç hızları ve daha düşük okuma/yazma gecikmeleri

●      Tamamen optimize edilmiş bir çözüm için Western Digital’ın şirket içi denetleyicisi ve ürün yazılımı sunmasıyla, pazara sunma süresini ve kalite kontrolünü hızlandırma.

●      Mobil kullanım açısından optimize edilmiş bir çözüm için geliştirilmiş güç yönetimi sayesinde, aktif kullanım sırasında önceki nesle göre yüzde 20’ye kadar iyileştirilmiş cihaz güç verimliliği**.

●      Ek koruma için RSA-3K ve SHA-384 ile birlikte TCG OPAL 2.02 ve ATA güvenliği seçenekleriyle özel önyükleme bölümü.

Ek özellikler ve ürün ayrıntıları için burayı ziyaret edebilirsiniz.


** Karşılaştırma Western Digital PC SN740 2 TB modeline dayanmaktadır.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum
bottom of page