Türk Girişimi Askipo Online Sağlık Hizmetlerini Tek Bir Platformda Topluyor
top of page
  • Haber Merkezi

Türk Girişimi Askipo Online Sağlık Hizmetlerini Tek Bir Platformda Topluyor

2019 yılında herkesin daha sağlıklı ve zinde bir hayata erişimini kolaylaştırmayı hedefleyerek yola çıkan Askipo, kullanıcılarına yeni nesil bir iyi yaşam deneyimi sunuyor. Askipo, beslenme alanında uzmanlıkları ile öne çıkan diyetisyenleri bünyesinde barındırıyor ve kullanıcılarına online diyet hizmeti sağlıyor. Ayrıca Askipo kullanıcıları, birçok iyi yaşam aracından ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Yakın bir gelecekte ise Askipo, online terapi hizmetini de kullanıcılarına sunarak esen bir hayat için gereken tüm bileşenleri bünyesinde toplayacak.

Fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak iyi olma hali anlamına gelen Well-being anlayışına olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Pandemi ile birlikte birçok hizmete uzaktan erişimi talep eden bireyler aynı zamanda belirli sağlık hizmetlerini de online platformlardan almaya yöneliyor. 2019 yılında 4 kurucu ortak tarafından kurulan Askipo, bütünsel sağlık anlayışının temeli olan beslenme, spor ve mental sağlık alanında hizmet sunuyor. Kurulduğu ilk günlerde sadece online diyet platformu olarak hizmet veren Aksipo, yakın zamanda kullanıcılarına sunacağı online terapi hizmetleriyle online diyet ve terapi hizmetlerini tek bir platformda buluşturmaya hazırlanıyor.


‘‘Fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak iyi olma haline odaklanıyoruz.’’

Online terapi hizmetini sunmaya hazırlandıklarını belirten Askipo Kurucu Ortağı ve CEO’su Taylan Tüfekçi, “‘Hipokrat’ın Ne yersek oyuz!’ sözünden yola çıkarak fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak iyi olma haline odaklanıyoruz. Kurulduğumuz ilk günlerde diyetisyenleri ve diyet yapmak isteyenleri buluşturduğumuz bir platformduk. Bugün geldiğimiz noktada ise online terapi hizmetimizi de kullanıcılarımıza çok yakın bir zaman içerisinde sunmuş olacağız. Türkiye’nin Well-being alanında ilk ve tek bütünsel esenlik platformu olarak gösterdiğimiz faaliyetlerimizi hız kesmeden geliştirmeye devam ediyoruz.’’ dedi.


İyi yaşam için ihtiyaç duyulan tüm araçları tek bir platformda topluyor.

Bütünsel bir iyi oluşa odaklanan Askipo, farklı çözümleri ve hizmetleri tek bir platformda topluyor. Sağlıklı beslenmek isteyenler için "online diyet", terapi ihtiyacı olanlar için "online terapi" sunmanın yanı sıra iyi yaşam serüvenini bireysel olarak deneyimlemek isteyenler için "kalori takibi, su takibi, egzersiz takibi, kafein takibi, aralıklı oruç aracı, duygu durum günlüğü", eğlenmek ve öğrenmek isteyenler için "bulmaca", topluluktan güç almak isteyenler için "forum" gibi çeşitli çözümler sunuyor.



Kaynaklar:

1. Basın Bülteni




0 yorum
bottom of page