Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği Öncesi Özel Buluşma
top of page
  • Haber Merkezi

Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği Öncesi Özel Buluşma

Otizmli bireyler yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören alışveriş şenliği, bu yıl güçlerini Le Bedesten’le birleştiriyor. “Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği” 1 -2 - 3 Aralık tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da ziyaretçilerine kapılarını açacak. Etkinlik öncesinde şenlik, çok özel bir buluşma ile tanıtıldı.


Tohum Otizm Vakfı tarafından otizmli çocuklar yararına 14. defa düzenlenen ve büyük ilgi gören alışveriş şenliği, bu yıl güçlerini on-line alışveriş sitesi Le Bedesten ile birleştirdi. Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli bireylerin yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak amacıyla gerçekleştireceği Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde ziyaretçileri bekleyen sürprizler, organizasyon öncesinde özel bir etkinlikle tanıtıldı. Şenliğe ev sahipliği yapacak olan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da düzenlenen özel davette; Tohum Otizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin ve Sosyal Komite Üyeleri Alev Ece Borancılı, Aslı Ogay, Aylin Erkohen, Ayşe Sever, Deniz Konuralp, Ebru Kohen, Nil Bentürk Uyguner, Okşan Bozkır Mizrap, Renee Saban, Renee Saban, Rosella Karabacak, Zeynep Baban ve Zeynep Üstünel’in yanı sıra kanaat önderleri, iş, sanat ve medya dünyasından isimler bir araya geldi.


100’ü aşkın seçkin marka festivalde buluşacak

Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde, takı giyim, dekorasyon, ev tekstil ürünleri, mücevher, kozmetik, aksesuar ve antika gibi çeşitli pek çok konuda 100’ü aşkın birbirinden seçkin ve özel markanın ürünleri, koleksiyonları bir arada bulunacak.


Gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın çalışmalarını desteklemek için…

Etkinlik giriş ücreti ve katılımcı firmalardan sağlanan gelirin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak. Bu yıl şenlik, İstanbul’un en kıymetli lokasyonunda yeni açılan Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da gerçekleşecek ve lüks tasarımcıların ürünlerinin yer aldığı bir platform olan Le Bedesten ile birlikte birçok tanınmış marka sosyal sorumluluk bilinci ile şenlikte yerini alacak.


Herkesi bekliyoruz

İstanbulluların keyifli zaman geçirebileceği etkinliğimize herkesi bekliyoruz. Siz de 1,2,3 Aralık tarihlerini Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da gerçekleşecek Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne ayırarak hem keyifli vakit geçirebilir hem de otizmli çocuklar için yürütülen projelere ve eğitimlerine destek olabilirsiniz.



Kaynak:

1. Basın Bülteni




bottom of page