Teedo iletişim çalışmaları için UPDATE İletişim ile anlaştı
top of page
  • Haber Merkezi

Teedo iletişim çalışmaları için UPDATE İletişim ile anlaştı

Eğitimde teknolojinin gücünü kullanarak beyaz yakalı profesyonellerin kariyerlerini zenginleştirmeye odaklanmış bir online eğitim platformu olan Teedo, iletişim danışmanlığı ajansı olarak Update İletişim’i seçti.

Bireylerin teknoloji ve bilgi paralelinde daha rekabetçi ve yetkin hale gelmelerine yardımcı olmak üzere kapsamlı ve yenilikçi eğitim çözümleri sunan Teedo, iletişim çalışmalarını yürütmek üzere UPDATE İletişim ile anlaştı.

 

UPDATE İletişim Teedo’ya stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, konu ve etkinlik yönetimi, medya ilişkileri ve lider iletişimi konularında hizmet verecek.

 


 

Teedo hakkında

Teedo, eğitimde teknolojinin gücünü kullanarak beyaz yakalı profesyonellerin kariyerlerini zenginleştirmeye odaklanmış bir online eğitim platformudur. Misyonu, bireylerin teknoloji ve bilgi paralelinde daha rekabetçi ve yetkin hale gelmelerine yardımcı olmaktır. C-level yöneticiler tarafından canlı ve online olarak gerçekleşen eğitimlerde müfredat, teorik bilgiden ziyade pratik bilgiye dayanmaktadır. Teedo, kapsamlı ve yenilikçi eğitim çözümleri sunarak eğitim anlayışını değiştirmeyi hedeflemektedir.

  

Update İletişim Danışmanlık hakkında

UPDATE, uzun yıllardır iletişim sektörünün uçtan uca her alanında onlarca farklı sektörden markayla çalışmış, Ferda ATAŞ ve Berker AYVACI ortaklığında 2023 yılında kuruldu.

Markalara algı yönetimi, itibar yönetimi, iş geliştirme ve satış süreçlerini geliştirmeye yönelik danışmanlık hizmetleri sunan UPDATE, her bir markaya özel terzi usulü ve yenilikçi yaklaşımlarla iletişim stratejileri oluşturuyor, bu stratejileri döneme uygun şekilde güncelliyor ve geliştiriyor.

PR ve stratejik iletişim danışmanlığından gündem yönetimine, pazarlama iletişiminden medya ilişkileri ve lider iletişimine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan UPDATE, zorlu rekabet koşullarında markaları bir adım öne çıkaracak başarı hikayelerini yazan bir iş ortağı olarak konumlanıyor.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum
bottom of page