Spotify Çalma Listeleri İçin “Zenginleştir” Özelliği İle Listenize Eklemeye Değer Öneriler Sunuyor
top of page
  • Haber Merkezi

Spotify Çalma Listeleri İçin “Zenginleştir” Özelliği İle Listenize Eklemeye Değer Öneriler Sunuyor

Çalma listesi oluşturmak konusunda istekli olan kullanıcılar bilir: Bazı çalma listeleri su gibi akar ve şarkılar kolayca bir araya gelir. Bazılarında ise moda ya da çalma listesinin genel tonuna uygun parçalar bulmak daha zordur—ya da ufkunu genişletmek, yeni şarkı ve sanatçılar eklemek için arayışta olabilirsin.


Spotify, Premium kullanıcıların kişiselleştirilmiş önerileri çalma listelerine kolaylıkla ekleyebilecekleri Zenginleştir özelliğini müzikseverler ile buluşturuyor.



Yeni ya da mevcut çalma listelerine şarkı eklerken biraz desteğe ihtiyacı olan dinleyiciler için mükemmel bir seçenek olan Zenginleştir özelliği, kişiselleştirilmiş öneriler sunarak kullanıcıların kolaylıkla çalma listeleri oluşturmalarına yardımcı olurken, kolay kullanılabilen tasarımıyla çalma listelerini her an kontrol etmelerini de sağlıyor.


Bu özellik nasıl çalışır:

1. Zenginleştir özelliğini çok kolay bir şekilde her çalma listesinin üst kısmındaki “Zenginleştir” butonuna tıklayarak açıp kapatabilirsin.


2. Özelliği aktif ettiğinizde çalma listesinin içinde öneriler hemen görülür. En fazla 30 öneriye kadar, her iki parçadan sonra bir öneri sunulur.


3. Beğendiğiniz önerilerin yanındaki “+” ikonuna tıklayarak, o şarkıyı kalıcı olarak çalma listesine ekleyebilirsin.


4. Zenginleştir özelliği var olan şarkının yerine yeni bir şarkı eklemez, sadece mevcut listeye ekleme yapar: Eklediğin parçalar hiçbir zaman değiştirilmez ve “Zenginleştir” özelliğini bir tıkla kolaylıkla devre dışı bırakabilirsin.


Önümüzdeki ay, Zenginleştir özelliği aşağıda belirtilen ülkelerdeki* bütün Premium kullanıcılara Android ve iOS üzerinden kullanıma sunulacak. Gelecek aylarda daha fazla ülkenin de listeye eklenmesi bekleniyor.


Daha fazla detaya Spotify’ın blog sayfası For the Record üzerinden ulaşabilirsiniz.


*Özelliğin sunulduğu ülkeler: Andorra, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İsrail, İtalya, Letonya, Lihtenşayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri



Kaynak:

1. Basın Bülteni




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page