Pubinno, Greater Bay Area'nın En Büyük 30 Robotik Şirketinden Biri Seçildi
top of page
  • Haber Merkezi

Pubinno, Greater Bay Area'nın En Büyük 30 Robotik Şirketinden Biri Seçildi

Yapay zeka ve robotik teknolojiye sahip akıllı musluk sistemleri ile yeme-içme sektörüne yönelik hijyenik ve sürdürülebilir çözümler üreten Pubinno, San Francisco’nun en prestijli yayınlarından SF Business Times tarafından Greater Bay Area'nın en büyük 30 robotik şirketi arasında gösterildi.

Eğlence mekanları ve restoranlar için akıllı ve bağlantılı servis çözümleri üreten Silikon Vadisi merkezli teknoloji firması Pubinno, tasarruf, sürdürülebilirlik ve kalite standartlarını odağına alarak çıktığı yolculuğunda yapay zeka ve robotik alanında geliştirdiği patentli çözümler ile tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. San Francisco’daki şirketler, yatırımcılar ve girişimciler için önemli bir kaynak olarak kabul edilen SF Business Times’ın yaptığı değerlendirmede Pubinno, bölgenin en büyük robotik şirketleri arasında yerini aldı.


SF Business Times ekibinin yaptığı araştırma ve analiz, robotik endüstrisinde öne çıkan lider şirketleri bir araya getirdi. Son teknolojik AR-GE süreçleri ve patentli yapay zeka, veri ve robotik teknolojileri ile Pubinno, ürün ve çözümlerinde sunduğu yüksek teknoloji, kullanıcı ve sürdürülebilirlik odaklı iyileştirmelerle bölgenin önde gelen 30 robot şirketinden biri olarak seçilerek global arenadaki başarılarına bir yenisini ekledi.


“Bu başarı robotik ve yapay zeka teknolojilerindeki liderliğimizin bir göstergesi”

Pubinno Kurucu Ortağı ve CEO’su Can Algül, “Pubinno ekibi olarak başarılı AR-GE süreçleri dahilinde geliştirdiğimiz patentlerle, San Francisco Greater Bay Area'nın en büyük 30 robotik şirketi arasında yer almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarı, IoT alanında gerçekleştirdiğimiz yenilikçi çalışmaların, “Biranın İnterneti” konsepti ile veriye dayalı karar mekanizmaları başta olmak üzere sektörde yarattığımız ilklerin ve yapay zeka ile robotik teknolojilerindeki liderliğimizin bir göstergesidir. Aynı zamanda Pubinno’da teknoloji, yenilik ve sürdürülebilirlik alanlarının tüm paydaşlar için değer yaratarak birleşmesi açısından da bizim için önemli bir adımdır. Gelecekteki başarılarımız için güçlü bir temel oluşturacak bu gelişme inovasyon ve teknolojiye olan tutkumuzu daha da ileriye taşıyacak, hem sektör hem de gezegenimiz için sürdürülebilir değer yaratacak ve net sıfır bir geleceğe ulaşmamıza yardımcı çözümler geliştirme yolculuğunda bize katkı sağlayacak” dedi.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum
bottom of page