Oyuncular İçin Gigabit Ethernet Adaptörü
top of page
  • Haber Merkezi

Oyuncular İçin Gigabit Ethernet Adaptörü

TP-Link, başta online oyun oynayanlar olmak üzere taşınabilir bilgisayarlarını Ethernet üzerinden ağa bağlayanlar için yeni bir Ethernet adaptörünü satışa sundu. UE306 model Ethernet adaptörü, Gigabit hıza sahip ve kolay taşınabiliyor.

Ağ ürünleri alanında farklı çözümlerle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan TP-Link®, taşınabilir bilgisayarları kablo ile ağa dahil etmek isteyenler için yeni Gigabit Ethernet adaptörünü satışa sundu. UE306 model adaptör, USB 3.0 destekli ve Gigabit bağlantı hızına sahip.

Windows, MacOS, Linux işletim sistemlerinin yanı sıra Nintendo Switch desteği de olan UE306, özellikle online oyun severlerin ilgisini çekecek bir çözüm. Ultrabook, notebook gibi Ethernet girişi olmayan ya da mevcut Ethernet bağlantı desteği daha düşük hızda olan bilgisayar kullanıcılarının yüksek hızda kablo ile ağa dahil olmalarını sağlayan bu ürün, katlanabilir ve hafif tasarımıyla her yere rahatlıkla taşınabiliyor.

Nintendo Switch desteği de olan ürün, bu cihazların kablo ile Gigabit hızda ağa bağlanmasını sağlıyor ve oyun keyfini artırıyor. Bir tarafında USB 3.0 kablosu diğer tarafında ise RJ45 Ethernet girişine sahip olan UE306, Nintendo Switch haricinde PC, taşınabilir bilgisayar ve USB destekli diğer cihazların kablo ile ağa dahil olmasını sağlıyor ve kullanıcılara kablolu bağlantının avantajlarını sunuyor. 1000 Mbps (1 Gbps) hız desteği olan ürün ile büyük dosyalar daha hızlı aktarılıp indirilebiliyor, kesintisiz ve sürükleyici oyun deneyimi yaşanabiliyor.

Sadece 20 gram ağırlığında ve küçük boyuta (71 x 26 x 16,2 mm) sahip olan adaptör, kullanılmadığında katlanıyor ve cepte dahi her yere rahatlıkla taşınabiliyor. Tak ve çalıştır özellikli olan ürün, herhangi bir sürücü gerektirmeden kurulup çalışır hale geliyor. Üzerindeki LED gösterge, bağlantı durumunu takip etmeyi sağlıyor.

Her tür modem, yönlendirici (router), ağ anahtarı (switch) ile kullanılabilen UE306, Türkiye’de 449 TL (KDV dahil) fiyatla satışa sunuluyor.

UE306 hakkında ayrıntılı bilgi için:



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum
bottom of page