Mercusys’ten Gigabit Router: MR50G
top of page
  • Haber Merkezi

Mercusys’ten Gigabit Router: MR50G

Mercusys, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda yüksek hızlar sunan, çift bantlı, gigabit router MR50G’yi satışa sundu. Üzerinde altı adet yüksek kazançlı anten bulunan router, aynı zamanda geniş Wi-Fi kapsama alanı sağlıyor.

Bütçe dostu ağ markası Mercusys, kullanıcılara sadece giriş seviyesi ürünler sunmuyor; gelişmiş teknolojiye sahip, yüksek hızlar sunan çözümler de sağlıyor. Üstelik üst seviye bu ürünlerde de benzerlerine oranla iyi fiyatla tüketicilere seçenek oluşturuyor. Buna iyi bir örnek, Türkiye’de satışa sunulan MR50G router (yönlendirici) modeli.

Evinde hem kablolu hem kablosuz bağlantıda yüksek hızlar bekleyenler için ideal olan Mercusys’in yeni router’ı, kesintisiz film, oyun ya da iş tüm uygulamalarını aynı anda sorunsuzca yapabilme özgürlüğü sunuyor. Bunun için gerekli olan teknolojilerle donatılmış olan (80211.ac, 3x3 MU-MIMO, Akıllı Bağlantı, Beamforming, IPv6 vb) MR50G, erişim noktası (access point) moduna da sahip.

Tasarımıyla farklılığını belli eden MR50G, çift bantlı, gigabit bir router. Kablosuz bağlantıda her iki bantta toplamda 1900 Mbps’ye (1.9 Gbps) varan hızlara ulaşabilen ürün, aynı zamanda biri WAN olmak üzere 3 adet Gigabit Ethernet girişine sahip. Böylece kablolu bağlantıda da yüksek hızlara ulaşabiliyor. Kabloyla ağa bağlanan akıllı TV, PC, oyun konsolu gibi cihazlar Gigabit hızda ağa dahil olabiliyorlar.

6 Anten ile Tüm Evi Kapsayan Wi-Fi

Mercusys MR50G’in üzerinde her biri 5 dBi güce sahip altı adet yüksek kazançlı anten yer alıyor. Bu sayede Wi-Fi sinyalleri evin her yerine güçlü bir şekilde ulaşabiliyor. Bu güçlü antenler ve beamforming (hüzmeleme) teknolojisi sayesinde Wi-Fi sinyalleri ağa bağlı cihazlara odaklanıyor ve tüm cihazlar sorunsuzca ve hızlı bir bağlantıyla ağa dahil oluyor. Bu antenler ve siyah kasasıyla dikkat çekici bir tasarıma sahip olan cihaz, kolayca kurulup yönetilebiliyor.

Akıllı Bağlantı özelliğine sahip olan MR50G, iki bandı tek bir ağ adında (SSID) birleştiriyor ve ağa bağlanan cihazların en güçlü sinyal ve yüksek hızlı bandı akıllı bir şekilde seçmesini sağlıyor.

Ağ güvenliği için Ebeveyn Denetimi, Misafir Ağı gibi özelliklere de sahip olan Mercusys MR50G, KDV dahil 54 USD tavsiye edilen satış fiyatına sahip.



Kaynaklar:

1. Basın Bülteni


0 yorum
bottom of page