Türkiye'deki tüm startup’lar için başvuruların alınmaya başlandığı KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator 2024 yarışması sayesinde siz de teknoloji alanında yaptığınız yeniliklerle fark yaratabilirsiniz.
Teknoloji alanında yaptığınız yeniliğin gücünü ortaya çıkarmaya hazır mısınız? Cevabınız “evet” ise bu yıl Türkiye’nin de dâhil olduğu KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator yarışmasına katılarak bu büyük adımı atabilirsiniz. Bu prestijli etkinlik, dünya çapında en yenilikçi teknoloji girişimcilerini öne çıkarmayı amaçlayarak ulusal ve global düzeyde benzersiz fırsatlar sunuyor.
2024 yılı için başvuruların alınmaya başlandığı Private Enterprise Tech Innovator yarışması, teknoloji girişimlerinin inovasyonlarını ve teknolojiyi kullanarak hayata geçirdikleri çözümlerini, küresel arenaya çıkararak büyüme yolculuklarını hızlandırmaya yardımcı oluyor. Katılımcılar yarışma sırasında ve sonrasında iş dünyası profesyonellerinden oluşan geniş bir ağın desteğine, rehberliğine ve uzmanlığına ulaşıyor.
2024 yarışması; Avustralya, Brezilya, Çin, Kolombiya, Estonya, Finlandiya, Almanya, Gana, Hindistan, İrlanda, İtalya, Japonya, Kenya, Meksika, Hollanda, Filipinler, Portekiz, Suudi Arabistan, İsveç, Tayvan, Türkiye, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri dâhil olmak üzere 23 ülke/bölgeden teknoloji yenilikçilerini karşılıyor. Katılımcılar, işlerini teknoloji endüstrisinin ön saflarına taşıyacak olan yenilikçi teknolojilerini ve çözümlerini küresel bir yatırım ortamında sergileme fırsatı bulacaklar.
KPMG Türkiye Birleşme ve Satın Alma Danışmanlığı Lideri ve Şirket Ortağı Özge İlhan yarışmayla ilgili olarak, “Bu yıl Global Tech Innovator yarışmasına Türkiye’den de bir finalist gönderecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke finalimizde birinci gelecek olan startup, kasım ayında Lizbon’da bir sunum yaparak girişimini dünyaya tanıtma fırsatı bulacak. Girişimciler için küresel bir sahnede yer alma ve işlerini uluslararası bir çerçevede tanıtma şansı, büyüme ve başarı yolculuklarında dönüm noktası olacaktır. Ülkemizin girişim ekosistemini dünyaya kanıtlamak için bütün startup’larımızın başvurularını bekliyoruz.” yorumunda bulundu.
KPMG Türkiye İnovasyon ve Teknoloji Danışmanlığı Lideri ve Şirket Ortağı Gökhan Mataracı ise “KPMG Private Enterprise Global Tech Innovator yarışması, teknoloji alanında girişimciliği desteklemek ve inovasyonu teşvik etmek için mükemmel bir platform sunuyor. Bu yarışma, teknoloji girişimcilerine sadece projelerini sergileme fırsatı değil, aynı zamanda sektör liderleri ve yatırımcılar ile değerli ilişkiler kurma şansı veriyor. Bu tür etkinlikler girişimcilerin vizyonlarını gerçekleştirmede karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olacak kritik geri bildirimler ve mentorluk imkânları sağlıyor. Bu, startup'ların büyüme süreçlerini hızlandırabilir ve teknolojik yeniliklerinin etki alanını genişletebilir.” dedi.
Süreç nasıl ilerliyor?
KPMG’nin web sitesi üzerinden yapılan başvurular Türkiye’de sektörün öncü isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirecek. Ülke finallerinde birinci olan girişim, bu yıl kasım ayında Portekiz’in başkenti Lizbon’da gerçekleştirilecek büyük küresel finalde diğer 22 ülkenin birincileriyle sahne alacak, kendi girişimini ve inovasyonunu dünyaya tanıtma fırsatı bulacak.
Yarışmanın faydaları neler?
Ulusal ve Küresel Görünürlük: İnovasyonunuzu küresel bir sahnede sergileyerek sektör uzmanları, yatırımcılar ve potansiyel ortaklarla bir araya gelebilirsiniz.
Networking ve İş Birliği Fırsatları: Küresel bir ağda diğer teknoloji yenilikçileri ile bağlantı kurarak, potansiyel iş birlikleri geliştirebilirsiniz.
Mentorluk ve Rehberlik: İnovasyonunuzu geliştirmek ve işinizi ölçeklendirmek için KPMG danışmanlarından uzman tavsiyesi ve mentorluk alabilirsiniz.
Medya ve Kamuoyu İlişkileri: Geniş medya iletişimi ile inovasyonunuzun görünürlüğünü ve pazar varlığını artırabilirsiniz.
Siz de KPMG Private Enterprise Tech Innovator yarışmasına katılarak ulusal ve küresel çapta uzmanların, yatırımcıların ve potansiyel ortakların radarına girmek istiyorsanız buradan başvurunuzu yapabilirsiniz.
Kaynaklar:
Basın Bülteni
Comments