HP'den Hayranlık Uyandıran Deneyimler İçin Oyun Çözümleri
top of page
  • Haber Merkezi

HP'den Hayranlık Uyandıran Deneyimler İçin Oyun Çözümleri

Yeni OMEN ve Victus Dizüstü Bilgisayarlar, OMEN Monitörler ve OMEN Gaming Hub özellikleri ile kesintisiz oyun ve çalışma için tasarlanmış bir ekosistemi tanıtıyor

HP, bugün Amplify™ İş Ortakları Konferansı'nda, oyunculara sevdikleri oyunların keyfini çıkarmaları için ihtiyaç duydukları her şeyi sunmak üzere tasarlanan en yeni oyun donanımı ve yazılımı serisini duyurdu. Yeni OMEN Transcend 16 Dizüstü Bilgisayar, OMEN 16 Dizüstü Bilgisayar, Victus 16 Dizüstü Bilgisayar ve çok çeşitli çarpıcı OMEN monitörleri, yeni ve tecrübeli oyunculara, hobi amaçlı kullanıcılara, oyun oynamak ve sıkı çalışmak için güç ve esneklik sunuyor. Her şeyi bir araya getiren OMEN Gaming Hub'daki yeni geliştirmeler çeşitli performans ve kişiselleştirme özellikleriyle geliyor. İnsanlar her yerde hibrit oyun ve çalışmaya uyum sağlayabilen cihazlar arıyor. Oyuncuların yüzde 62'si sadece oyun oynamak için kullanmak yerine tüm yaşamlarına uyan bir bilgisayarı tercih ediyor. Son yedi yılda bir milyar yeni oyuncunun bu alana girdiği ve bunların yüzde 84'ünün benzer ilgi alanlarına sahip diğer kişilerle bağlantı kurmak için oyunları kullandığı düşünüldüğünde, oyun cihazlarının sayısız oyuna ve ilgili topluluklara erişim sağladığı görülüyor. Yaratıcılık için son teknoloji güç ve oyunlarda müthiş hız Yaşam tarzı oyuncuları, en zorlu AAA oyunlarını oynama gücü ve çoklu görevler, 3D modelleri hızlı oluşturma veya Adobe yazılım paketi gibi güçlü yaratıcı araçları kullanırken grafiksel olarak en yoğun yaratıcı etkinliklerin üstesinden gelmek için performans sağlayan hibrit cihazlar istiyor. OMEN Transcend 16 Dizüstü Bilgisayar, son teknoloji ekranı, birinci sınıf ince kasası ve üst düzey dahili bileşenleri ile oyun ve yaratıcılık için tasarlandı.

Yeni OMEN Transcend 16 Dizüstü Bilgisayar, hibrit yaşam tarzı oyunlarına şunları sunuyor:

· Çarpıcı Parlaklıkta Görseller: Sürükleyici ve içerik oluşturmak için mükemmel olan, bir OMEN cihazındaki ilk mini LED ekran, inanılmaz ayrıntılar ve canlı, gerçekçi renkler için olağanüstü HDR 1000 sunuyor. 16:10 en-boy oranı ile yaşam tarzı oyuncuları, gelişmiş dikey içerik görüntüleme ile video, ses ve fotoğraf düzenlerken daha üretken olmak için daha fazla ekran alanı görebiliyor. En yüksek 1.180 nit parlaklık, HDR 1000 ve 240Hz yenileme hızı ile oyunlar, yaratıcı projeler ve eğlenceli içerikler güneş ışığında bile şaşırtıcı derecede canlı ve net görünecek.


· Gösterişli ve Taşınabilir Tasarım: Oyuncular kolayca taşınabilir tasarımlarda ciddi oranda güç istiyor. Bu cihaz, 2,1 kg'ın altında ve 19,9 mm ile HPix'in bugüne kadarki en ince ve en hafif oyun dizüstü bilgisayarını sunmak için magnezyum çerçeve kullanan ilk ve tek OMEN Dizüstü bilgisayarı. Bu özellik 97Whr pil paketi ile birleştiğinde, oyunculara ve yaratıcılara daha uzun ömürlü, kolayca taşınabilir ve dokunulduğunda harika bir his veren birinci sınıf bir hareket halindeyken deneyim sunuyor.


· Göz Alıcı Performans: En yeni hitleri oynamak veya yoğun bilgi işlem çalışmalarını kolaylıkla yürütmek isteyen kullanıcılar, 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900HX mobil işlemci ve NVIDIA® GeForce® RTX™ 4070 Dizüstü GPU ile oyunları ve uygulamaları sınırlarına kadar zorlayabiliyor. Gerçek zamanlı CPU ve GPU kapasitesini hassas bir şekilde tespit etmek ve oyun veya uygulamada meydana gelen aktiviteye göre ekstra boşluk yaratmak ve performansı optimize etmek için gücü ikisi arasında dinamik olarak tahsis etmek için OMEN Gaming Hub'daki OMEN Dynamic Power'dan tam olarak yararlanıyorlar.


· Serin Tasarım: Dizüstü bilgisayar, hava akışını ve cilt sıcaklığını önemli ölçüde iyileştirmek için daha fazla hava girişi sağlayan yeni bir kare havalandırma tasarımına sahip gelişmiş OMEN Tempest Cooling ile en iyi oyunları oynarken ve yoğun çoklu uygulama iş yükleri altında bile serin kalıyor.


Hangi oyun olursa olsun olağanüstü performans HP ayrıca sıkı oyuncular için yeni nesil OMEN 16 Dizüstü Bilgisayarı da duyuruyor. Cihaz, Cyberpunk 2077'de yüzde 119 FPS iyileştirmesi ile şimdiye kadarki en güçlü OMEN 16. Ultra hızlı oyun içi hesaplamalar için 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900HX'e kadar mobil işlemci veya AMD Ryzen™ 9 7940HS'ye kadar mobil işlemci14 ile güçlendirildi. NVIDIA® GeForce® RTX™ 4080 Dizüstü Bilgisayar GPU'suna kadar desteklenen grafikler, 3 ms tepki süresine sahip QHD 240 Hz'e kadar ekranda her pikselin aydınlatma hızlarında işlenmesini sağlıyor. Hem OMEN Transcend 16 hem de OMEN 16 Dizüstü Bilgisayarlar kullanıcıların şunları yapmasını sağlıyor:

· Çok Çalışın, Çok Oynayın: 32 GB'a kadar DDR5-5600 MHz RAM ve 2 TB PCIe®️ Gen4 NVMe™ TLC M.2 SSD ile oyunlar ve yoğun iş uygulamaları hızlı ve güvenilir bir şekilde çalışıyor.


Çağrıya Cevap Verin: İster iş yerinizle ekip sohbeti yapın, ister topluluk üyeleriyle konuşun, güvende olmak için manuel deklanşörlü yepyeni FHDxiv kamera'yı kullanın. Dahası OMEN Transcend 16'ya Windows Hello Yüz tanıma özelliğinin eklenmesi, oturum açma deneyimini hızlı ve güvenli hale getirmeye yardımcı olmak için biyometrik tanımlama sağlıyor. Yüksek Performanslı Oyun Deneyimi Z kuşağının yüzde 90'ı düzenli olarak oyun oynadığını ve oyunlarla ilgilendiğini belirtirken, Alfa kuşağı da oyunların boş zamanlarının yüzde 21'ini oluşturduğunu belirtiyor. Bu kitleler, oyun oynamaya ve günlük ihtiyaçlarının geri kalanına güç verebilecek giriş seviyesi bir cihaza ihtiyaç duyuyor. Victus 16 Dizüstü Bilgisayar, bunu ana akım bir cihazda yüksek performansla sunuyor. OMEN Dynamic Power ile yükseltilen kullanıcılar, oyun yolculuklarına okul çalışmaları, eğlence ve içerik oluşturma esnekliği ile başlayabiliyor.

Victus 16 Dizüstü Bilgisayar, oyun yolculuklarına başlayanları şu konularda güçlendiriyor:

· Rahatlayın: Victus artık belirli modellerde HP'nin sağlam OMEN Tempest Soğutma çözümünün yanı sıra sıcaklıkları doğru bir şekilde yönetmek ve oyundaki aksiyon ısınırken ortamı soğuk tutmak için bir IR termopil sensörüne sahip.


· Seviye Atlayın: Bir Victus dizüstü bilgisayarda oyun oynamak, 13. Nesil Intel® Core™ i7-13700HX mobil işlemciler veya AMD Ryzen™ 7 7840HS mobil işlemci ile hiç bu kadar etkileyici olmamıştı. NVIDIA® GeForce® RTX™ Laptop 4070 GPU'ya kadar grafik seçenekleri, en iyi oyunların çarpıcı görünmesini sağlıyor.


· Stilinizi Esnekleştirin: Mika gümüşü, performans mavisi ve seramik beyazı gibi cesur renk seçenekleri ve 1 Bölgeli RGB klavye seçeneği ile kullanıcıların havasına uyan doğru görünümü bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.


Yeni oyun monitorü portföyü Kullanıcılar monitörlerini nasıl kullanırsa kullansın (PC veya konsol oyunları, iş, eğlence veya eğlenceli içerik oluşturma) HP'nin yeni OMEN monitör serisi, günümüzün hibrit yaşamı için tasarlanmış çok çeşitli boyut ve özelliklerde sunuluyor. OMEN 27, OMEN 27q ve OMEN 32c oyun monitörlerinin tümü endüstri standardı 165Hz yenileme hızı ve tak ve çalıştır bağlantısıyla birlikte geliyor. OMEN Monitör portföyü şunları sunuyor:

· Net, Renkli ve Yüksek Sesli: Tüm monitörler, en aksiyon dolu anların bile akıcı, net ve hareket bulanıklığından uzak olmasını sağlamak için en az VESA ClearMR5000'e sahip. OMEN 32c, VESA ClearMR 6000 ile bir adım öne çıkıyor. Kulaklıklarına ara vermek isteyenler için OMEN 34c, doğrudan müzik dinlemeye başlayanlara yönelik 2 x 3W entegre hoparlörler içeriyor.


· Şık ama Rahat: Ergonomik özelliklerden ödün vermeden birinci sınıf bir görünüme sahip olan monitörler, rahatça oyun oynanmasına ve çalışılmasına olanak tanıyor. Tüm yeni monitörler, ergonomik ihtiyaçları karşılayan yükseklik ayarlı, eğimli ve pivotlu bir standa sahip. Monitörlerini monte etmek isteyenler için VESA uyumluluğu desteği mevcut.


OMEN Gaming Hub ile optimizasyon, kişiselleştirme ve sıradışı oyun deneyimi Bugün duyurulan tüm ürünler, oyuncular ve içerik oluşturucular için optimize edilmiş ve kişiselleştirilmiş PC deneyimleri için güçlü yeni OMEN Gaming Hub özellikleriyle geliştirildi. OMEN Optimizer içindeki İşlemci Çekirdeği Benzeşim Optimizasyonu ile başlayarak, kullanıcılar FPS'de yüzde 10'a varan bir iyileşme yaşayacaklar. Daha akıcı ve daha güvenilir bir deneyimler oyun sırasında hızla artıyor. ECO Modunun eklenmesi, daha sessiz oyun oturumları ve daha uzun pil ömrü için OMEN ve Victus Dizüstü Bilgisayarlarda yüzde 20'ye kadar daha uzun pil ömrü ve fan gürültüsünde 7 dB'ye kadar azalma sağlıyor. Performans Modu, Ağ Güçlendirici, Sistem Değerleri ve NVIDIA'nın GeForce NOW yüksek performanslı bulut oyun hizmeti ile entegre Bulut Oyun çözümü gibi diğer özelliklerle birlikte OMEN Gaming Hub, daha keyifli ve sorunsuz bir deneyim için oyun cihazlarının birlikte daha iyi çalışmasını sağlıyor.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum
bottom of page