Hepsiemlak’tan Yeni Özellik: “Benim İçin Bul”
top of page
  • Haber Merkezi

Hepsiemlak’tan Yeni Özellik: “Benim İçin Bul”

Yenilikçi özellikleriyle en iyi hizmeti sunmaya devam eden hepsiemlak; kullanıcıları için “Benim İçin Bul” özelliğini hayata geçirdi. Seçtiğiniz özelliklere en uygun konutu yüz binlerce ilan arasından bularak kullanıcılarını doğru konutlarla buluşturan özellik şimdi hepsiemlak uygulamasında.

Emlak sektörünü güncel ve güvenilir ilanlarla buluşturan, aranan gayrimenkulü doğru danışmanlara, doğru zamanda ileten hepsiemlak; şimdi yüz binlerce ilan içerisinden istenilen sonucu “Benim İçin Bul”özelliği ile kullanıcılarına sunuyor.


Sadece hepsiemlak mobil uygulamasında yer alan “Benim için Bul”özelliği ile hayalinizdeki eve ulaşmak artık çok kolay ve zahmetsiz… Oturduğunuz yerden aradığınız gayrimenkulün özelliklerini, konumunu seçip bütçenizi belirlemeniz yeterli. Hepsiemlak ekibi aradığınız gayrimenkulün özelliklerini doğru emlak danışmanlarına iletiyor ve binlerce seçenek içerisinden istediğiniz evi sizin için buluyor.


Uzun süredir Google Play Store’da en yüksek puanlı emlak ilan sitesi uygulaması olan hepsiemlak, gelişmiş web sitesi ve teknolojik altyapısıyla da kullanıcılarına her zaman en iyi deneyimi yaşatmak üzerine çalışıyor. Hepsiemlak her geçen gün hayata geçirdiği yeni özellikleriyle, kullanıcılarının zamanı daha verimli kullanmalarına da yardımcı oluyor.



Kaynaklar:

1. Basın Bülteni


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page