Dynabook Satellite Pro C40 Ve C50 Serisini Genişletiyor
top of page
  • Haber Merkezi

Dynabook Satellite Pro C40 Ve C50 Serisini Genişletiyor

Yeni güncellemeyle Satellite Pro C40-J ve C50-J serisine 11. Nesil Intel® Core™ işlemci seçenekleri geliyor.


Dynabook, performans, üretkenlik ve çağdaş tasarımı en uygun fiyatlarla sunmak üzere tasarlanan Satellite Pro serisinin en yeni üyeleri olan Satellite Pro C40-J ve Satellite C50-J'yi duyurdu. Kapsamlı özellikleri ve uygun fiyatlarıyla profesyoneller ve öğrenciler için ideal bir seçenek olan ve 11. Nesil Intel® Core™ ve Celeron® işlemcilerle donatılan yeni C40-J ve C50-J serisi, Açık Altın ve Koyu Mavi renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuldu.


Hareketli hayata hazır

Dynabook'un performans ve işlevselliği tasarım ve mobilite ile birleştirdiği C40-J ve C50-J serisi, Koyu Mavi veya Açık Altın renk seçenekleriyle profesyonellerin veya öğrencilerin evde, ofiste veya hareket halindeyken rahatça kullanabilecekleri modern ve estetik bir tasarım sunuyor. Her iki cihaz, zararlı bakterilerin oluşmasını %99,99'kadar önleyen antibakteriyel kaplamasıyla(1) çağdaş görünümlü bir tasarımın ötesine geçiyor.


32 GB'ye* kadar DDR4 bellek ve 512 GB'ye kadar hızlı PCIe SSD depolama seçenekleriyle bir araya getirilen Intel® işlemcilerle donatılan cihaz üst düzey performans sunuyor.


En zorlu koşullar ve okul ortamı göz önünde tutularak tasarlanan cihazlar, şık ve sağlam bir kasaya sahip. 18,99 mm gibi ince tasarımı ile 14 inç ekrana sahip olan C40-J yalnızca 1,55* kg ağırlığında ve 9,5 saatten(2) fazla kullanım imkanı sunuyor. 15 inç ekrana sahip olan C50-J ise 19,7 mm kalınlığı ile yalnızca 1,9 kg ağırlığında ve 8 saatten(2) fazla kullanım olanağı tanıyor. Her iki cihaz da tam bir iş günü boyunca şarj etmeye gerek kalmaksızın rahatlıkla kullanılabiliyor.


Her iki cihazın parlama önleyici HD veya FHD ekranları büyük ekran deneyimi sunarken, büyük klavyeleri, C50-J'nin nümerik tuş takımı ve ClickPad özelliği ileri düzey kullanıcı iş akışları için tüm gün konfor sağlıyor.


Dynabook Europe GmbH Başkanı Damian Jaume, “Amacımız, öğrencilerden çalışanlara kadar uzanan geniş müşteri yelpazemizde kullanıcıların günlük çalışma hayatlarında en son ve en uygun teknolojileri kullanmalarını sağlamak. Verimli bir çalışma günü geçirmek için artık profesyonellerin ve öğrencilerin çok büyük bütçeler ayırmalarına gerek yok. Yeni C40-J ve C50-J premium fiyat etiketi olmadan, kompakt ve çekici form faktörüyle günlük bilgi işlem ihtiyaçlarını karşılayan güçlü bir araç seti sunuyor” dedi.


En son bağlantı teknolojileri her yerde kullanım sağlıyor

Her iki model de kullanıcılara nerede olurlarsa olsunlar bağlantıda kalmaları ve üretken olmaları için zengin bağlantı seçenekleri sunuyor. Cihazın kablosuz bağlantı özellikleri arasında WiFi 802.11 AC ve Bluetooth yer alıyor. İnce form faktörlerine rağmen, sahip oldukları zengin bağlantı noktası ve seçenekleri sayesinde kullanıcılar üretkenliklerini her yerde sürdürebiliyor. Cihazların üzerinde şarj, ekran bağlantısı ve veri aktarımı işlevleri sunan bir adet çok işlevli USB Type-C bağlantı noktasının yanı sıra iki adet USB 3.1 Type A bağlantı noktası, tam boyutlu HDMI bağlantı noktası ve Gigabit LAN bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca her iki cihazda ek depolama ihtiyaçları için Micro SD kart yuvası yer alıyor.


Yeni C40-J ve C50-J, hibrit çalışmanın giderek trend haline geldiği günümüzde okul arkadaşları, iş arkadaşları, müşteriler ve diğerleriyle bağlantıda kalmak için gerekli tüm araçları sunuyor. Her iki modelde de HD Web kamera, stereo hoparlörler ve dahili Cortana özellikli mikrofon bulunuyor. Mikrofon/Kulaklık girişi veya Bluetooth, kullanıcılara kulaklık takma veya eşleştirme olanağı tanıyor.


Kullanıcıların güvenebileceği şifreli güvenlik

Günümüzde veri güvenliğinin birçok işletme ve eğitim kurumu açısından büyük bir endişe kaynağı haline gelmesi nedeniyle C40-J ve C50-J, fTPM 2.0 (Firmware Based Trusted Platform Module) özelliğiyle geliştirildi. Bu özellik sayesinde tüm bilgiler cihazda şifreleniyor ve verilerin değiştirilme riski azalıyor. C40-J ve C50-J, isteğe bağlı bir parmak izi tarayıcısı (SecurePad) aracılığıyla oturum açmanın yanı sıra yetkisiz erişimi engelleyen kullanıcı ve yönetici şifresi yetenekleri sayesinde giderek karmaşıklaşan siber suçlara karşı ilk savunma hattı görevi görüyor. Kensington kilit yuvası ise kullanıcılara cihazlarını bıraktıkları yerde kalacağına dair gönül rahatlığı sağlıyor.


Satellite Pro C40-J ve C50-J’nin 2021 yılının Kasım ayı itibarıyla satışa sunulması planlanıyor. Dynabook ürün ailesi hakkında ayrıntılı bilgi için: https://tr.dynabook.com/



* Modele bağlıdır.

¹ Japanese Industrial Standards (Japon Endüstriyel Standartları) (Z 2801) ile test edilmiştir.

2 Mobile Mark™ 2018 ile ölçülmüştür. Mobile Mark, Business Applications Performance Corporation’ın ticari markasıdır.



Kaynak:

1. Basın Bülteni




0 yorum
bottom of page