Dünyanın ilk “Akış Kontrollü Seyahat Termosu”
top of page
  • Haber Merkezi

Dünyanın ilk “Akış Kontrollü Seyahat Termosu”

Teknolojik ürünlere inovatif fikirlerle hayat veren Technofashion, bir ilke daha imza atıyor. Ayarlanabilir akış hızı” yöntemi ile istenmeyen ağız yanmalarının ve sıvı sıçramalarının önüne geçilmesini sağlayan dünyanın ilk “Akış Kontrollü Seyahat Termosu” Aqita MultiFlow bugün Kickstarter platformunda yerini aldı.

Sahibi olduğu dünyaca tanınmış, tüketim trendlerini belirleyen ve alanlarında öncü olan global ve yerel markaları tüketici elektroniği ile buluşturan bir teknoloji üssü olan Technofashion, inovatif, kullanıcı dostu yeni “Akış Kontrollü Seyahat Termosu” ’nu Kickstarter platformunda sergilemeye başladı. Aylar süren Ar-Ge çalışmalarının bir ürünü olan Aqita Multiflow, kullanıcıların en büyük sorunlarının başında gelen ağız yanması ve dökülmeyi ayarlanabilir akış hızı yöntemiyle tümüyle ortadan kaldırıyor.


Sağlam, Sağlıklı ve Kullanışlı

Koku, kimyasal madde ve kötü tat içermeyen 16 oz (473 ml) çift cidarlı yalıtımlı paslanmaz çelik gövdesi, kaymaz silikon kılıfı ve inovatif akış kontrol mekanizmalı döner kapak tasarımı ile Aqita MultiFlow yeni nesil bir termos olarak kullanıcılara eksiksiz bir çözüm sağlıyor. Tamamen sağlıklı özel yalıtım malzemesi sayesinde soğuk ürünleri 24 saat, sıcak ürünleri ise 12 saate kadar kendi ısısında muhafaza edebiliyor. Kısa ve uzun seyahatlerde, spor sırasında ve istenilen her yerde yanınızda içecek ihtiyacınızı karşılıyor, elde ve bulaşık makinasında yıkanabiliyor.


Güvenle Kullanabilen Bir Termos

Technofashion olarak inovasyon ile tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri yaratma konusunda büyük bir iştaha sahip olduklarını belirten Technofashion CEO’su Sinan Dallı, Aqita MultiFlow Seyahat Termosu’nun kendi alanında çok önemli bir yeniliğe imza attığını belirtti. Seyahat termosu kategorisinin oldukça geliştiğini, ürün çeşitliliğinin arttığını ve rekabetin yükseldiğini anlatan Dallı, “İnsanların istedikleri her yerde güvenle kullanabilecekleri bir ürün yaratmak istedik. Akış kontrolü özelliğini çok önemli buluyoruz. Aqita MultiFlow Seyahat Termosu’nun tüketicilerin ilk tercihi olacağını biliyoruz” dedi.


Technofashion’un Aqita MultiFlow Seyahat Termosu, bugüne kadar birçok ürün ve hizmetin devreye alınmasında fikir sahiplerini yatırımcılarla buluşturan Kickstarter platformunda incelenebiliyor.


Ürün Kickstarter sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :

Aqita MultiFlow Seyahat Termosu



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page