Dogecoin Balonu Şişmeye Devam Ediyor
top of page
  • Yazarın fotoğrafıYazar

Dogecoin Balonu Şişmeye Devam Ediyor

SpaceX’ in, yaklaşan bir görev için ödeme olarak dogecoin'i, biraz şaka yollu ama popüler kripto para birimini, kabul edeceği iddia ediliyor.


Geometric Energy Corporation adlı bir Kanadalı şirket, 2022'nin başlarında havalanması planlanan Doge-1 adlı bir görevde 88 kiloluk bir uyduya yer sağlamak için SpaceX' e yalnızca dogecoin ile ödeme yapacağını doğruladı. (1)



Geometric Energy Corporation CEO'su Samuel Reid telefonla "Bu bir şaka değil" dedi. Anlaşma hakkında daha fazla yorum yapmayı reddetti.


Gerekli regülasyonlar halen devreye alınmadığı için, gaz ve toz bulutundan ibaret olan kripto para piyasaları bu tip haberlerden doğrudan etkileniyor. Benzer haberlerin duyulmasıyla dogecoin de yaşanan dalgalanmaların aşağdaki grafikte rahatlıkla görülebileceğini düşünüyoruz. (2)





Geçmiş aylarda yine sitemizde takipçilerimizi bu konuda uyarmıştık. İnsanlarımızın bu tip çılgın projeleri farkında olmadan finanse edecek kadar zengin olmadıklarını bildiğimizden dolayı dikkatli olunmasında yarar olduğunu düşünüyoruz. (3)



Kaynak:







0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page