Doğal Gaz Sektöründe Müşteri Deneyimi Odaklı İşbirliği
top of page
  • Haber Merkezi

Doğal Gaz Sektöründe Müşteri Deneyimi Odaklı İşbirliği

Yapay zeka tabanlı çözümleri ile müşteri deneyim yolculuğunun iyileştirilmesine olanak sağlayan Alterna CX, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz ile iş birliği yaptığını duyurdu. Hizmet verdiği 27 il merkezi, 260 ilçe ve beldede dijital dönüşüm çalışmalarını başarıyla sürdüren Aksa Doğalgaz, çevrimiçi ve çevrimdışı tüm temas noktalarında müşteri deneyim yolculuğunu uçtan uca ölçümleyerek geliştireceği proaktif çözümlerle mükemmel müşteri deneyiminin sürekliliğini sağlamayı hedefliyor.

Yapay zeka tabanlı veri analitiği sayesinde müşteri yolculuğunu ölçümleyerek sürekli iyileştirilmesine olanak sağlayan Alterna CX, Türkiye’de 27 il merkezi ile 260 ilçe ve beldede 5 milyona yakın abonesine doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz ile iş birliğine imza attı. Aksa Doğalgaz, bağlantı anlaşmasından tesisat kontrolüne, gaz açmadan sözleşme sonlandırmaya kadar doğal gaz aboneliğini kapsayan tüm süreçlerini belirli periyotlarda göndereceği anketlerle sürekli ölçümleyerek geri bildirimlere göre yapacağı iyileştirmelerle abonelerine tüm temas noktalarında zengin ve etkin bir müşteri deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.


Doğal gaz dağıtım alanında öncü bir inisiyatif

Aksa Doğalgaz ile yapacakları iş birliğinde, müşteri deneyim yolculuğunun kritik temaslarında memnuniyet ölçümünün yanında memnuniyeti en çok etkileyen faktörlerin yapay zeka ile analiz edilerek önceliklendirileceğini belirten Alterna CX Genel Müdürü Gürol Kurt, “Aksa Doğalgaz’da yürütülecek çalışma doğal gaz dağıtım alanında öncü bir inisiyatif. Mükemmel müşteri deneyimi odaklı vizyonları için kendilerini kutluyoruz, iş birliğimiz için heyecanlıyız” dedi.


Tüm bölgelerimizde güçlü abone ilişkileri

Alterna CX ile gerçekleştirecekleri yapay zeka destekli stratejilerle elde edecekleri tüm geri bildirimlerin yalnızca abone yolculuğunu şekillendirmekle kalmayıp operasyonel çalışmaların verimliliğine de büyük katkı sağlayacağını belirten Aksa Doğalgaz Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Direktörü Şinasi Gölbaşı, “Aksa Doğalgaz olarak bugün 27 il merkezi, 260 ilçe ve beldede 5 milyonu aşkın aboneye doğal gaz dağıtım hizmeti veriyoruz. Genişleyen dağıtım bölgelerimizdeki hizmet kalitesini sürekli yükseltmek için dijital dönüşüm çalışmalarına ağırlık veriyor, mükemmel müşteri deneyimini sağlayacak yüksek kalitede bir süreç organizasyonu hayata geçiyoruz. Alterna CX’in sunduğu yapay zekâ tabanlı çözümlerle birlikte müşteri deneyim yolculuğunu tüm temas noktalarımızda sürekli ölçümleyerek abonelerimize beklentilerine uygun, zengin ve etkin bir müşteri deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için birlikte yola çıktığımız Alterna CX’e sağlayacakları katkılar için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page