Dikkat: Emekliliğiniz Yanmasın
top of page
  • Haber Merkezi

Dikkat: Emekliliğiniz Yanmasın

Simge Fıstıkoğlu’nun konuğu olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, EYT yasası ile son durum değerlendirmesi yaptı. Kritik noktalara değinerek uyarılarda bulundu.

Simge Fıstıkoğlu, “sahte sigorta” durumlarına dikkat çeken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun’a bilinmeyenlerle dolu EYT ile ilgili sorularını yöneltti.


Emeklilik borçlanması, maaş hesaplamaları, stajyerlerin durumu, emeklilik başvurusunun en kolay ne şekilde yapılacağı konusunda detaylı bilgiler veren Erdursun, kıdem tazminatı açısından en avantajlı zamanın hangi tarih olduğunu da açıkladı.


Sahte sigorta durumlarının gündeme gelebileceğini, milyonlarca kişinin emekliliğinin iptal olabileceğine de dikkat çeken Erdursun, Bağkur emeklileri, yurt dışında yaşayan vatandaşların emeklilik durumları, çalışan emekli dengesinin nasıl olacağı konusunda merak edilenleri anlattı.


EYT’lilerin siyasi kesim için sorgulayan bir kesim olduğunun da altını çizen Özgür Erdursun’un açıklamalarını Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında izleyebilirsiniz.



Kaynaklar:

1. Basın Bülteni



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page